أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**

الرئيسيةالبوابةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
 
أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**
المواضيع الجديدة منذ آخر زيارة لياستعراض مشاركاتكمواضيع لم يتم الرد عليهاأفضل مواضيع اليومافضل اعضاء اليومافضل 20 عضو
 

 Egyptian Drugs Atlas 2010 CDالسبت 6 أغسطس 2016 - 12:45 من طرفShams692 أعلام السنة المنشورة لاعتقاد الطائفة الناجية المنصورة 3الجمعة 5 أغسطس 2016 - 0:28 من طرفEl Helalya طريقة عمل أكلات باللحم المفرومالخميس 4 أغسطس 2016 - 4:30 من طرفعلي باشا طرق جديدة لعمل اللحمةالخميس 4 أغسطس 2016 - 4:27 من طرفعلي باشا طريقة عمل البامية باللحمةالثلاثاء 2 أغسطس 2016 - 1:01 من طرفعلي باشا وصفة لعلاج البهاق مضمونة 100%الثلاثاء 26 يوليو 2016 - 1:46 من طرفEl Helalya طريقة يخنة اللحمالخميس 21 يوليو 2016 - 17:45 من طرفعلي باشا طريقة عمل اللحم بعجينالأربعاء 20 يوليو 2016 - 17:06 من طرفعلي باشا طريقة عمل اللحم بعجينالأربعاء 20 يوليو 2016 - 17:04 من طرفعلي باشا طريقة عمل اللحم بعجينالأربعاء 20 يوليو 2016 - 17:03 من طرفعلي باشا طريقة عمل جلاش باللحمةالأربعاء 20 يوليو 2016 - 16:59 من طرفعلي باشا العيد أحلي معاكم ومع أحبابكم تصميم العيد مين يريد تصميم باسمةالجمعة 8 يوليو 2016 - 3:23 من طرفEl Helalya 3- شرح زمن المستقبل البسيط في اللغه الانجليزيه Future Simple Tenseالجمعة 1 يوليو 2016 - 7:37 من طرفEl Helalya زمن المستقبل البسيط Will - تعلم الانجليزيةالجمعة 1 يوليو 2016 - 7:35 من طرفEl Helalya تعلم اللغة الانجليزية - Learn English languageالجمعة 1 يوليو 2016 - 7:31 من طرفEl Helalya د. خالد الخطيب يقدم مجاناً كتابه الجديد "الاسرار الخفية في نطق الانجليزية -الفصل الأول جزء 1الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:29 من طرفEl Helalya الدرس الاول : تعلم نطق اصوات اللغة الانجليزية Learn pronunciationالجمعة 1 يوليو 2016 - 7:28 من طرفEl Helalya سؤال وجواب في الانجليزيالجمعة 1 يوليو 2016 - 7:27 من طرفEl Helalya قواعد الانجليزي جمل عن الماضي - الدرس 82 .الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:26 من طرفEl Helalya تعلم الانجليزية بالتلقين السمعي والبصري learning english .الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:25 من طرفEl Helalya جمل تعليم الإنجليزية بين إثنين في الماضي البسيط .الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:24 من طرفEl Helalya ماضي الأفعال المساعدة في اللغة الإنجليزية - الدرس 2 .الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:23 من طرفEl Helalya تعليم الإنجليزية للمبتدئين - 62 Asking questions .الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:22 من طرفEl Helalya تعلم اسلوب النفي في اللغة الانجليزية - 64 نفي الجملة المثبتة .الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:22 من طرفEl Helalya تعليم قواعد اللغة الإنجليزية - 65 قاعدة أسلوب النفي 2 .الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:21 من طرفEl Helalya تعليم الإنجليزية الإستماع والتعلم بالصوت والصورة - الدرس 47الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:20 من طرفEl Helalya الدرس الثالث تعليم الإنجليزية بالعربي جمل مترجمة .الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:19 من طرفEl Helalya درس القواعد الإنجليزية : الصفات في اللغة الانجليزية English common adjectives .الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:17 من طرفEl Helalya تعلم اللغة الانجليزية بطريقة التلقين السمعي المباشر .الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:16 من طرفEl Helalya تعلم الانجليزية بطريقة التلقين السمعي من فيلم ملكة الثلج #9الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:13 من طرفEl Helalya تعلم الانجليزية بطريقة التلقين السمعي من فيلم ملكة الثلج #7الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:12 من طرفEl Helalya تعلم الانجليزية بطريقة التلقين السمعي من فيلم ملكة الثلج #8الجمعة 1 يوليو 2016 - 7:11 من طرفEl Helalya طريقة عمل الصلصال في البيت للاطفالالأحد 26 يونيو 2016 - 22:55 من طرفEl Helalya يبقا ﻻزم ترضى وتصبر ومتوجعش قلبك الجمعة 24 يونيو 2016 - 14:02 من طرفEl Helalya تعلم الانجليزية بطريقة التلقين السمعي من فيلم ملكة الثلج #6الجمعة 24 يونيو 2016 - 1:59 من طرفEl Helalya يكفيني من السعادة أبتسامة من أحبالخميس 23 يونيو 2016 - 17:54 من طرفEl Helalya يارب ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥الخميس 23 يونيو 2016 - 17:44 من طرفEl Helalya ( وَمِنَ اللَّيْلِ فَسَبِّحْهُ وَأَدْبَارَ السُّجُودِ ) الخميس 23 يونيو 2016 - 17:42 من طرفEl Helalya هناك من يبحث عن السعاده وهناك من يصنعهاالخميس 23 يونيو 2016 - 17:40 من طرفEl Helalya اللهم أني صابر كما أمرتني فبشرني كمت وعدتنيالخميس 23 يونيو 2016 - 17:34 من طرفEl Helalya يارب رحمتك الخميس 23 يونيو 2016 - 17:31 من طرفEl Helalya صباحكم :) كله بركهالخميس 23 يونيو 2016 - 17:29 من طرفEl Helalya جعل الله صباحكم كله بركهالخميس 23 يونيو 2016 - 17:26 من طرفEl Helalya ربي أنت وحدك خالقي ومالكي ليس لي سواكالخميس 23 يونيو 2016 - 17:24 من طرفEl Helalya تشتاق فيه الروحالخميس 23 يونيو 2016 - 17:20 من طرفEl Helalya مساؤك وطن يكبر في قلبي ولا يصغرالخميس 23 يونيو 2016 - 17:19 من طرفEl Helalya أحب طاعتك وإن قصرت عنهاالخميس 23 يونيو 2016 - 17:16 من طرفEl Helalya مطر الرضا يهمي وفاض الجود الخميس 23 يونيو 2016 - 17:15 من طرفEl Helalya المعلمة الحبيبة أم أحمد وحلقة المتقدماتالخميس 23 يونيو 2016 - 17:12 من طرفEl Helalya المعلمة الحبيبة أم أحمد وحلقة المبتدئاتالخميس 23 يونيو 2016 - 17:10 من طرفEl Helalya كيكة غربية بالخطوات المصورةالأربعاء 22 يونيو 2016 - 18:08 من طرفto2a تقوى الله خير زادالأربعاء 22 يونيو 2016 - 15:47 من طرفEl Helalya طريقة تحضير الحرشة في الفرنالأربعاء 22 يونيو 2016 - 8:42 من طرفعلي باشا طريقة عمل الغريبة السوريةالأربعاء 22 يونيو 2016 - 8:38 من طرفعلي باشا طريقة غريبة الحمصالأربعاء 22 يونيو 2016 - 8:27 من طرفعلي باشا طريقة طهي لحم النعامالأربعاء 22 يونيو 2016 - 5:48 من طرفعلي باشا طرق طهي اللحمالأربعاء 22 يونيو 2016 - 5:46 من طرفعلي باشا طريقة سلق اللحمة المجمدةالأربعاء 22 يونيو 2016 - 5:44 من طرفعلي باشا كم مدة طبخ اللحمالأربعاء 22 يونيو 2016 - 5:42 من طرفعلي باشا طريقة عمل عجينة البيتزا الطليانية الايطالية الأصليةالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 22:08 من طرفto2a بأسهل طريقة مضمونة بالفيديو.. طريقة تحضير البيتزا وعجينة البيتزا وصلصة البيتزاالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 22:04 من طرفto2a بأسهل طريقة مضمونة بالفيديو.. طريقة تحضير البيتزا وعجينة البيتزا وصلصة البيتزاالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 22:01 من طرفto2a طريقة طبخ لازانيا باللحم المفرومالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:59 من طرفعلي باشا طريقة عمل اللازانيا باللحم المفرومالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:57 من طرفعلي باشا طريقة عمل اللازانيا باللحم المفرومالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:56 من طرفعلي باشا كيكات بالشكولاتة بالخطوات المصورةالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:56 من طرفto2a طريقة عمل اللازانيا باللحم المفرومالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:56 من طرفعلي باشا طريقة تحضير كيكة بالقرفة بالصورالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:53 من طرفto2a طريقة تحضير سلطة البطاطا مسلوقةالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:50 من طرفto2a الرفيسة بالدجاج البلديالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:29 من طرفto2a طريقة لازانيا باللحمالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:28 من طرفعلي باشا طريقة عمل اللازانيا باللحمالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:26 من طرفعلي باشا طريقة سلق اللازانياالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:23 من طرفعلي باشا ميلك شيك شهي لرمضانالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:23 من طرفto2a أدوات تسهل عليكي اعداد الطعامالثلاثاء 21 يونيو 2016 - 21:20 من طرفto2a

ضع إميلك ليصلك كل ماهو جديد بالمنتدى ولا تنسى التفعيل من الايميل



شاطر | 
 

 أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
El Helalya
المؤسسة

المؤسسة


المشاركات :
22515


تاريخ التسجيل :
08/08/2008


الجنس :
انثى

البلد :
مصر

sms :
سبحان الله

ـــــــــــ


ــــــــــــــ





اعلانات المنتدى
التاريخ:

الوقت الحين:

مُساهمةموضوع: أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**   الأربعاء 17 نوفمبر 2010 - 1:16 

اشهى اكلات عيد الاضحى المبارك



أولا: كل سنة وكل المسلمين في مشارق الأرض ومغاربها طيبين



ويا رب يكون عيد سعيد على كل الناس...



طبعا كلنا عارفين إن عيد الاضحي هو عيد اللحمة، علشان كده




هاقدم لكم النهارده مجموعة متنوعة من الأكلات المناسبة لعيد




الأضحى المبارك...



الفتّة اللذيذة








أكيد العيد مش هيكون عيد من غير طبق الفتة اللذيذ ودي أحسن



طريقة لعمل الفتة..



المقادير:




• كيلو لحم ضأن مقطع بالعظم ويا ريت يكون "لحم الكتف".



• نص كيلو رز.



• ماء ساخن.



• بصلة كبيرة ومقطعة قطع صغيرة.



• 2فص حبهان.



• ملعقة قرنفل.



• 6فصوص ثوم مهروس.



• رغيف خبز محمص.



• نصف ملعقة صغيرة مبشور جوزة الطيب.



• عود قرفة.



• ورقة لاورا.



• ملح.



• كوباية كبيرة عصير طماطم.



• ملعقة كبيرة سمن.



• ملعقة كبيرة صلصة طماطم.



• ملعقة خل أبيض.



الطريقة:



1. هنسلق اللحمة الضاني ونضيف ليها عند السلق بصلة وورقة



لاورا وفص حبهان وملعقة القرنفل والملح ونسيبها لغاية ما تستوي.



2. أثناء ما اللحمة بتستوي هنجيبِ الأرز ونغسله وبعد كده نجيب



الصينية اللي هنعمل فيها الأرز ونحط فيها ملعقة ونصف سمنة وبعد



كده نضيف ليها الرز ونقلبه على النار لمدة خمس دقائق بعد كده



نجيب ميه ونضيف ليها شوية ملح ونضيفها للرز ونسيبه على نار



هادية لغاية ما يستوي.



3. هنجيب بصلة ونقطعها قطع صغيرة ونحمرها في السمنة لغاية



ما نلاقي لونها بدأ يميل إلى اللون الأصفر نضيف ليها التوم مع



التقليب لما نلاقيهم لونهم بدأ يكون ذهبي نضيف ليهم كوب عصير



الطماطم والصلصة ونسيبهم على نار هادئة لمدة 10 دقائق،



ونضيف ليهم شوية شوربة ونسيبهم على النار لمدة ربع ساعة.



4. بعد كده هنجيب الصينية ونقطع فيها الخبز ونضيف ليه شوربة



اللحمة ونسيبهم لمدة عشر دقائق علشان العيش يتشرب من الشوربة.



5. هنجيب طبق كبير ونحط فيه الأرز والخبز ونحط فوقهم



الصلصة اللي عملناها ومن فوقها اللحمة...




وبالهنا والشفا




لحمة ضانى مشوية









لحمة ضاني مشوية




المقادير:



• لحمة ضاني مقطعة مكعبات متوسطة الحجم أو "ريش".



• كوب كبير عصير طماطم.



• ملعقة صغيرة فلفل أسود.



• ملعقة صغيرة شطة حمراء ناعمة.



• 10 فصوص ثوم.



• ملعقة كبيرة خل أبيض.



• ملعقة كبيرة كمون مطحون.



• 1 حبة جوزة الطيب مبشورة ناعم.



• 1 بصلة كبيرة.



• فلفل رومي أخضر.



• نص فنجان زيت.



الطريقة:




1. هنجيب اللحمة ونغسلها كويس.



2. هنجهز تتبيلة اللحمة وهي عبارة عن "الزيت + الخل + الكمون



+ جوزة الطيب + البصلة + عصير الطماطم + الفلفل الأسود +



الفلفل الأخضر + الثوم + الشطة" ونضربهم مع بعض في الخلاط.



3. بعد كده هنجيب صينية وندهنها بالخليط ده وبعد كده نبدأ في



رص اللحمة في صورة طبقات وبين كل طبقة وطبقة نحط خلطة



التتبيل...



4. بعد ما نخلص من رص اللحمة نحطها وخليط التتبيل في التلاجة



لمدة 3 ساعات، بعد كده نخرجها ونشويها على الشواية الكهرباء أو



الفحم...




وبالهنا والشفا



فخد ضاني في الفرن مع أرز بالخلطة








المقادير:



• فخدة ضاني.



• كيلو فلفل رومي أحمر.



• 4علب زبادي.



• 5معالق صغيرة خل تفاح.



• كيلو رز.



• كوباية كبيرة زيت.



• 2 ملعقة كبيره ملح.



• 2ملعقة كبيرة عسل أبيض.



• 2ملعقة كبيرة بهارات.



• ملعقة صغيرة كاري.



• نصف كيلو بندق.



• كوباية كبيرة ماء.



• فلفل أصفر وأخضر مقطع قطعا صغيرة.



• ملعقة صغيرة فلفل أسود.



• قطعتان فحم.



الطريقة:



1. هنجيب الفخدة ونعمل فيها فتحة كبيرة بالسكين، بعد كده نتبل



الفخدة بمزيج الخليط الآتي" الزبادي والملح والعسل والخل



والبهارات والفلفل الأسمر"...



2. بعد ما نتبل الفخدة بالخليط ده نحطها في الثلاجة لمدة يوم بعد كده



نطلعها من التلاجة ونجيب الفلفل الرومي الأحمر ونقطعه إلى قطع



صغيرة ونحشيها بيه، بالإضافة إلى باقي الخليط المنقوع فيه



الفخدة...




3. نحطها في الفرن وندهنها بالزيت ونسيبها في الفرن لمدة ساعة



أو ساعة ونصف أو لغاية ما لونها يبقى أحمر وتستوي...



5. بعد كده نسخّن قطعتين الفحم على النار لغاية لونهم ما يبقى أحمر



ونحطهم على الفخدة وهي سخنة ونغطي عليها علشان تحتفظ



برائحة الفحم علشان تدي مذاق ورائحة رائعة.



6. نصفّي الصوص النازل من الفخدة ونضيفه إلى الرز على النار
ونقلب كويس وبعد كده نضيف إليهم كاري وملح ومية وبندق ونقلبهم



على نار هادية لمدة ربع ساعة أو لغاية ما نلاقي الرز استوى.



7. هنجيب الفخدة ونقطعها شرائح ونقدمها في طبق مع الرز ونرش



من فوق شوية ملح وفلفل أخضر وأصفر للتجميل.



وبالهنا والشفا

 الموضوع : أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**  المصدر :منتديات تقى الإسلامية  الكاتب:  El Helalya

 توقيع العضو/ه:El Helalya

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

El Helalya
المؤسسة

المؤسسة


المشاركات :
22515


تاريخ التسجيل :
08/08/2008


الجنس :
انثى

البلد :
مصر

sms :
سبحان الله

ـــــــــــ


ــــــــــــــ





اعلانات المنتدى
التاريخ:

الوقت الحين:

مُساهمةموضوع: رد: أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**   الأربعاء 17 نوفمبر 2010 - 1:19 

صينية الرقاق بالبشاميل








ودي كمان أكلة بسيطة ممكن إننا نعملها في العيد



المقادير:



• نصف كيلو رقاق.



بصلة مقطعة قطع صغيرة.



• نص كيلو لحمة مفرومة.



• نص كوب كبير زبدة.



• نص كوب كبير دقيق.



• 4 كوبيات لبن.



• ملح و فلفل.



• 2بيضة.



• كوب كبير شوربة لحمة.



الطريقة:



1- هنعصج اللحمة المفرومة عن طريق إننا نقطع بصلة كبيرة إلى



قطع صغيرة بعد كده نضيف ليها الملح والفلفل الأسود واللحمة



ونحطهم على النار ونضيف ليهم معلقة زبدة ونسيبهم على النار مع



التقليب المتسمر وبعد نص ساعة نضيف ليها كوباية مية ونسيبها



على النار لغاية ما اللحمة تشرب المية وتستوي.




2- بعد كده هنجهز البشاميل عن طريق إننا نسخن الزبدة ونضيف



ليها الدقيق مع التقليب لغاية ما لون الدقيق يبقى ذهبي بعد كده



نضيف ليه اللبن تدريجيا مع التقيب المستمر لغاية ما يبقى قوامه



سميك بعد كده نضيف ليه الملح والفلفل الأسود بعد كده نشيله من



على النار وبعد ما يبرد نجيب بيضة ونحطها في طبق ونضربها



بالمضرب مع الملح والفلفل وبعد كده نضيفها إلى البشاميل ونقلبهم



مع بعض.



3- هنجيب الرقاق ونبلّه بالشوربة السخنة "ممكن إننا نستبدل



الشوربة بالمية" علشان يكون خفيف.



4- هنجيب صينية فرن وندهنها بالزبدة ونرص فيها نص كمية



الرقاق الموجود عندنا ونضيف ليها اللحمة وبعد كده نص كمية



البشاميل وبعد كده نرص باقي كمية الرقاق الموجودة، بعد كده



نغطي وش الصينية بباقي كمية البشاميل الموجود عندنا.



5- هندخل الصينية في فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعة أو



لغاية ما وشها يحمر بعد كده نخرجها من الفرن ونقطعها.




صينية اللحم في الفرن







المقادير:



• كيلو لحمة.



• 3 بصلات مقطعة شرائح.



• 3 حبات طماطم مقطعة شرائح.



• 3 فصوص ثوم مطحونين.



• ملح -كمون-ك***ة-فلفل أسود



• عود قرفة.






الطريقة:



اخلطي اللحمة مع الثوم والبهارات



والملح بعد كده حطي في الصينية طبقة من شرائح البصل



ثم طبقة من شرائح الطماطم



وبعد كده حطي اللحمة عليها



ثم باقي شرائح البصل والطماطم،



وبعد كده غطي الصينية بالورق الحراري



وحطيها في الفرن على نار هادية لمدة ساعة



أو لغاية ما تحسي إنها استوت..



وبألف هنا وشفا.



موزة بالفريك








المقادير :



• نصف كيلو لحم موزة خال من العظم.



• نصف كيلو فريك.



• نصف ملعقة صغيرة مبشور جوزة الطيب.



• ربع ملعقة صغيرة فلفل.



• 2 ملعقة كبيرة سمن.



• بصلة.



• عود كرفس.



• فص حبهان.



• مكسرات محمرة.



• طماطم مشوية.



الطريقة




اسلقي الموزة



وضيفي إليها أثناء السلق بصلة مقطعة أربع تربع



وعود كرفس وفص حبهان



قبل ما اللحمة تستوي بشوية ضيفي إليها الملح



لما تلاقي اللحمة استوت شيليها من "الشوربة"



وحطيها في مصفة..



في الفترة اللي فيها اللحمة بتستوي



هاتِ الفريك ونقيه وبعد كده انقعيه في شوية ميه



بعد كده هاتِ صينية وحطيها على النار



وضيفي إليها شوية سمنة والفريك



وقلبي الفريك في السمنة لمدة خمس دقائق



بعد كده ضيفي إليه الشوربة



وشوية بهارات وملح



وسبيه على نار هادئة لغاية ما يستوي.







بعد كده رشي على لحم الموزة المسلوقة شوية بهارات
وملح وحمريها في السمنة.




بعد كده حطي الفريك في طبق التقديم
وحطي فوقه اللحمة المحمرة
وللتجميل شوية مكسرات
والطماطم المشوية على جانب الطبق

 الموضوع : أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**  المصدر :منتديات تقى الإسلامية  الكاتب:  El Helalya

 توقيع العضو/ه:El Helalya

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الجنه تناديني
المشرفة العامة

المشرفة العامة


المشاركات :
9027


تاريخ التسجيل :
16/05/2010


الجنس :
انثى


مُساهمةموضوع: رد: أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**   الثلاثاء 28 يونيو 2011 - 23:14 

سلمت يداك
شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية
 الموضوع : أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**  المصدر :منتديات تقى الإسلامية  الكاتب:  الجنه تناديني

 توقيع العضو/ه:الجنه تناديني

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

واسلاماه
المراقبة العامة

المراقبة العامة


المشاركات :
3822


تاريخ التسجيل :
23/06/2009


الجنس :
انثى

الحمدلله


مُساهمةموضوع: رد: أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**   الأربعاء 6 يوليو 2011 - 16:40 

جزاك الله خيرا أختنا في الله
متعكم الله بالصحة والعافية
بارك الله فيما قدمت
وأثابك وتقبـّل
اللهم آمين

 الموضوع : أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**  المصدر :منتديات تقى الإسلامية  الكاتب:  واسلاماه

 توقيع العضو/ه:واسلاماه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

أم عبدالعزيز
عضو مميز

عضو مميز


المشاركات :
1574


تاريخ التسجيل :
05/11/2009


الجنس :
انثى


مُساهمةموضوع: رد: أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**   الإثنين 25 يوليو 2011 - 9:34 

و عليكم السلام و رحمة الله و بركاته ،
مساؤكِ بهجة ( )
تبدو لذيذة :""
سَ أحاول تجربتها يوماً ما -بإذن الله -( )
لا حرمتِ الأجر يا عزيزة ،
وَ سلمتِ ~
 الموضوع : أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**  المصدر :منتديات تقى الإسلامية  الكاتب:  أم عبدالعزيز

 توقيع العضو/ه:أم عبدالعزيز

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

 

أكلات لــــذيـــــــــذة وبسيطة **لعيد الأضحى**

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
(( تذكر جيداً: يمنع وضع صورذوات الأرواح ويمنع الردود الخارجة عن الشريعه ويمنعالاشهار باى وسيلة والله شهيد ))
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات تقى الإسلامية :: .:: المجتمع المسلم ::. ::  روضة الأخوات  :: مملكتي "مطبخ روضة الأنوار"-